كانون بازنشستگان و مستمری بگیران تامين اجتماعی شهرستان شمیراناتآبان ۱۴۰۵ - کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی شهرستان شمیرانات
 
 
 


كانون بازنشستگان و مستمری بگیران تامين اجتماعی شهرستان شمیرانات

خبر

احمدی پنجکی عضو هیات مدیره کانون عالی بازنشستگان در دیدار با دکتر محمد سراج نماینده تهران و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر ضرورت پیگیری مطالبات درمانی بازنشستگان گفت:

حدود ۷۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند و برای تأمین هزینه‌های زندگی و درمانی خود به دریافت به‌موقع حقوق وابستگی دارند

در دیدار دکتر محمد سراج، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، با اعضای هیأت‌مدیره کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی کشور، مطالبات درمانی و معیشتی بازنشستگان، بدهی دولت به تأمین اجتماعی و مشکلات بیمه تکمیلی مطرح شد؛ دیداری که در آن سراج بر پیگیری مطالبات درمانی بازنشستگان تأکید کرد و پرویز احمدی‌پنجکی، عضو هیأت‌مدیره کانون عالی، از فشار مشکلات مالی سازمان بر خدمات درمانی و پرداخت به‌موقع حقوق بازنشستگان گفت.
احمدی‌پنجکی با اشاره به بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی اظهار کرد: تا پایان سال گذشته، بدهی دولت به این سازمان به ۱۲۲۱ همت رسیده است. با توجه به آغاز بررسی‌های بودجه سال آینده، انتظار می‌رود رقم مناسبی برای پرداخت این بدهی در بودجه پیش‌بینی شود.
وی با بیان اینکه ورودی و خروجی منابع سازمان تأمین اجتماعی با یکدیگر همخوانی ندارد، افزود: گاهی در شرایط جنگی، پرداخت حق بیمه‌ها با تأخیر مواجه می‌شود و این مسئله فشار مضاعفی بر منابع سازمان وارد می‌کند و توان آن را برای انجام تعهداتش کاهش می‌دهد.
عضو هیأت‌مدیره کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی با تأکید بر ضرورت اجرای قوانین مربوط به درمان بازنشستگان گفت: اصل ۲۹ قانون اساسی و ماده ۵۴ قانون تأمین اجتماعی در حوزه حمایت‌های اجتماعی و درمانی اهمیت اساسی دارند، اما ضعف نظارت بر اجرای قوانین همچنان یکی از مشکلات جدی کشور است.

احمدی‌پنجکی درمان را ضرورتی اساسی برای بازنشستگان دانست و گفت: هزینه‌های درمان چند برابر شده و به گفته وی، حدود ۸۰ درصد وام‌های قرض‌الحسنه بازنشستگان صرف هزینه‌های درمان می‌شود.
وی با انتقاد از وضعیت پوشش درمانی بازنشستگان اظهار کرد: با وجود کسر ۲ درصد از حقوق بابت درمان، اختصاص ۹ بیست‌وهفتم حق بیمه شاغلان به بخش درمان و پرداخت حق بیمه تکمیلی، همچنان مشکلات درمانی بازنشستگان برطرف نشده است. از سوی دیگر، تأخیر در پرداخت مطالبات شرکت بیمه‌گر و حتی پرداخت نشدن سهم بازنشستگان به شرکت آتیه‌سازان حافظ، بر کیفیت و دسترسی به خدمات درمانی اثر می‌گذارد.
این عضو هیأت‌مدیره کانون عالی همچنین با اشاره به استقراض ۴۸ همتی سازمان تأمین اجتماعی از بانک‌ها برای پرداخت حقوق مهرماه گفت: حدود ۷۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند و برای تأمین هزینه‌های زندگی خود به دریافت به‌موقع حقوق وابستگی دارند.
وی با انتقاد از عملکرد برخی نمایندگان مجلس در زمینه حمایت از بازنشستگان افزود: حمایت از این قشر نباید صرفاً در حد شعار باقی بماند و باید در تصمیم‌ها و اقدامات عملی نمایندگان نیز دیده شود.
احمدی‌پنجکی با تأکید بر اولویت درمان پایه تصریح کرد: مطالبه بازنشستگان، اجرای تعهدات قانونی درمان است. اگر امکان اجرای کامل این تعهدات وجود ندارد، دست‌کم باید بیمه تکمیلی باکیفیت برقرار شود و سهم سازمان تأمین اجتماعی از هزینه آن به حداقل ۵۰ درصد برسد.



[ ادامه مطلب ] | [ موضوع ] : اخبار بازنشستگان
ن : احمدی پنجکی
ت : سه شنبه, 5 آبان 1405
 
آبان ۱۴۰۵
ش ی د س چ پ ج
« مهر    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30