كانون بازنشستگان و مستمری بگیران تامين اجتماعی شهرستان شمیرانات » دیدار با تعدادی از نمایندگان مجلس در دفتر کانون
 
 
 


كانون بازنشستگان و مستمری بگیران تامين اجتماعی شهرستان شمیرانات

دیدار با تعدادی از نمایندگان مجلس در دفتر کانون

رئیس کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی شهرستان شمیرانات

در نشست با تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در دفتر مرکزی کانون شمیرانات

احمدی پنجکی شدیدا از عدم اعلام افزایش حقوق و مستمری بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی قبل از سال ۹۴ گلایه کرد. افزایش حقوق و مستمری بازنشستگان نیز باید مانند کارگران شاغل  همزمان تصمیم گیری و اعلام شود. متاسفانه سازمان تامین اجتماعی با مشکلات فراوانی روبرو است و به راحتی بعضی از وزارت خانه ها دست در جیب کارگران و بازنشستگان میکنند، چه دولتهای گذشته و چه دولت حال چشم به اموال و دارایی های کارگران داشته و دارند ، سازمان تامین اجتماعی در حال تهی شدن است، بحران تمامی بیمه شدگان و بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی و حتی کارکنان سازمان را تهدید میکند، ما واقعا نگران آینده بازنشستگان و مستمری بگیران هستیم متاسفانه هرکسی در کشور مشکل دارد دعوت میشودسر سفره سازمان تامین اجتماعی مثل بازنشستگان شرکت فولاد و….. اگر جلوی این روند توسط تشکلهای بازنشستگی گرفته نشود باید منتظر بحران بود ، عدم پرداخت به موقع حقوقها و مستمری ماهیانه بازنشستگان یکی از همین نشانه هاست. گرفتن وام از بانک رفاه با بهره بالای۲۵% برای پرداخت مستمری بازنشستگان باعث نگرانی شدید ما شده است و بارها و بارها گفتیم تنها راه برون رفت از این بحران اصلاح ساختار سازمان تامین اجتماعی است و ایجاد شورای عالی تامین اجتماعی و هیئت نظارت بر عملکرد سازمان تامین اجتماعی با حضور شرکاء اجتماعی یعنی نمایندگان صاحبان حق و حضور نمایندگان بازنشستگان و مستمری بگیران و کارگران و کارفرمایان در تمامی سطوح تامین اجتماعی و اینکه وزیر بیاید و آنچه ایشان میخواهد به تامین اجتماعی دیکته کند، این روا نیست. سازمان تامین اجتماعی از حق الناس است و دخل و تصرف در آن ممنوع! آنچه در حال حاضر در هیئت امنا برای سازمان تامین اجتماعی تصمیم گیری میشود کاملا تصمیمات دولتی است در صورتیکه سازمان تامین اجتماعی یک نهاد غیر دولتی است و صاحبان آن بیمه شدگان و بازنشستگان هستند و لاغیر. احمدی پنجکی که درجمع تعدادی از نمایندگان مجلس و دیگر مسئولین در دفتر مرکزی کانون شمیرانات صحبت میکرد گفت بیمه سلامت و ایجاد درمان رایگان حق قانونی تمامی ملت است و  این وظیفه حاکمیت است نه بیمه شدگان و بازنشستگان که سالیان سال از جیب خودشان اندوخته کردند و از جیب خودشان سازمانی را به نام تامین اجتماعی ایجاد کردند اموال سازمان حق الناس است نه بیت المال وی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در رابطه باتغییر ساختار سازمان تامین اجتماعی که توسط تشکل های کارگری و کارفرمائی و بازنشستگان تهیه شد خواست در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار بگیرد تا این سازمان دچار بحران شدیدتر نشده و این بحران برای کشور ایجاد مشکل نکرده و بازنشستگان و مستمری بگیران را سربار دولت نکرده جلوگیری شود و جلوی اصراف ها و بخشیدگی های بی مورد حق بیمه ها و غیر به سازمان از سوی مجلس شورای اسلامی گرفته شود.

وی گفت اکثریت بازنشستگان و مستمری بگیران از جهت معیشت و حقوق و مستمری در وضعیت  بسیار بدی قرار دارند حتی امورات روزمره خود را با مشکل پیش میبرند بنابراین انتظار افزایش حقوق مستمری را برای سال ۹۵ داریم تا مشکلات حداقلی معیشت آنها را حل کند اینکه تورم را ۱۲% اعلام ولی کلیه مایحتاج ضروری  افزایش چندین برابری داشته باشد درست نیست ، بازنشستگان افزایش حقوقی را میخواهند که خجالت زده زن و فرزند و نوه ها نشوند و افزایش مستمریها باید بر اساس بیمه پردازیها و عادلانه صورت بگیرد، وی گفت متاسفانه سکوت تشکل های صنفی کارگری و بازنشستگان به جهت ماندن چندسالی در پشت صندلیها باعث سکوت اکثریت آنها شده است و این سکوت یعنی خیانت. امید تمامی تشکلهای صنفی باید بخدا باشد، بی احترامی به بازنشستگان و یا با دیده حقارت به آنان نگاه کردن و به خواسته های صنفی و معیشتی ایشان توجه نکردن توسط بعضی از مسئولین کشور ،این ضعف تشکل ها است. وظیفه ما است پیگیری و جلوگیری کنیم از بی عدالتی ها. بازنشسته بعد از سالها کار و تلاش به مرز بازنشستگی رسیده است و میخواهد چند صباحی از عمر خویش را به آرامی در کنار خانواده اش سپری کند. اما مستمری ماهانه او کفاف هزینه های زندگیش را نمیدهد و برای اینکه شرمنده همسر، فرزندان و نوه هایش نشود مجبور است دوباره شغلی پیدا کند و باز هم کار کند تا از شرمندگی رهایی یابد . اکثریت قریب به اتفاق بازنشستگان از میزان دریافتی مستمری خودشان راضی نیستند و حقوق اندک بازنشستگی کفاف هزینه های آنها را نمیدهد این قشر برای گذران زندگی و امرار معاش بار دیگر مشغول به کار میشود. احمدی پنجکی با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر به وضعیت معیشت  بازنشستگان معتقد است که دولت ، مجلس  و سازمان تامین اجتماعی می بایست با رفع مشکلات اقتصادی وضعیت این قشر را بهبود ببخشند تا بازنشسته زمان بازنشستگی  را در کمال آرامش سپری کند وی گفت دریافتی  اکثریت بازنشستگان به خصوص ساکنان استان تهران زیر خط فقر است ، هنگامی که مراکز آمار خط فقر را حدود بالای یک میلیون و هفتصد هزار تومان و یا بیشتر اعلام کرده است چگونه انتظار داریم یک بازنشسته با حقوق  زیر  ۷۰۰ هزار تومان و بعضی از بازنشستگان با حقوق ۱۸۰  یا ۲۵۰ هزار تومان  به زندگی خودش ادامه دهد . حدود بالای ۶۰% بازنشستگان حداقل بگیر هستند این در حالی است که در بهترین حالت بابت هزینه های درمان بخش قابل توجهی از حقوق خود را صرف میکنند.

پنجکی تاکید کرد نمایندگان مجلس باید سازمان تامین اجتماعی را دریابند ، تصویب قوانین غیر کارشناسی در مجلس و ایجاد بار مالی برای این سازمان را جلوگیری کنند ، بدهی کلان دولت که بالای ۱۲۰ هزار میلیارد تومان است  و بدهی واحدهای صنعتی و غیره که رقم بسیار بالایی است  برای وصول این مطالبات همکاری و همیاری مجلس را می طلبد اگر این سازمان بیمه گر حمایت نشود مطمئنا باید منتظر بحران برای کشور باشید. سازمانی که حدودآ جمعیت ۴۰ میلیون را تحت پوشش بیمه ای و درمانی دارد و حدودا بالای دو و نیم میلیون نفر بازنشسته و مستمری بگیران که از سازمان تامین اجتماعی برداشت کننده هستند  منابع  و مصارف، ورودی و خروجی سازمان دچار مشکل شدیدی است مسئولین کشور مخصوصا شما نمایندگان مجلس باید تشکل های صنفی که مدافع حقوق بازنشستگان و سازمان تامین اجتماعی هستند حمایت و جلوی بحرانهای پیش رو را بگیرید و با افرادی که به علت سوء مدیریت این سازمان عظیم را رو به بحران می برند جدی برخورد شود و به نظر ما به عنوان نمایندگان صنفی بازنشستگان برای اینکه سازمانها و نهادها و ارگان ها و دولت و غیره دست تو جیب کارگران و بازنشستگان ( سازمان تامین اجتماعی ) نکنند، تنها راه نجات این سازمان تغییر ساختار این سازمان است که باید نمایندگان مجلس ما را یاری بدهند راه دیگر وجود ندارد و بارها هشدار دادیم باز هم هشدار می دهیم اگر نمایندگان مجلس کمک نکنند  و دیر بشود فاجعه خواهد شد و قطع حقوق و مستمری بازنشستگان و  ایجاد بحران ؛بنابراین تمامی مسئولین کشور موضوع را جدی بگیرند احمدی پنجکی رئیس کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی شمیرانات گفت کانون شمیرانات مجددا  قصد دعوت از نفرات بیشتری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی را برای طرح مسائل و مشکلات تامین اجتماعی و مشکلات بازنشستگان دارد که به اتفاق تشکلهای همسو به زودی در منطقه شمیرانات عملی خواهد شد و نمایندگان مجلس میهمان کانون شمیرانات خواهند بود.

در انتهای جلسه پس از گفتگوی فراوان نمایندگان مجلس شورای اسلامی حاضر در جلسه قول همکاری و کمک و مساعدت و پیگیری طرح تغییر ساختار سازمان تامین اجتماعی را به کانون شمیرانات دادند.



[ موضوع ] : اخبار بازنشستگان, اطلاعیه ها, همه موضوعات
[ برچسب ها ] :
ن : مدیر سیستم
ت : یکشنبه, 19 اردیبهشت 1395
دیدگاه‌ها برای دیدار با تعدادی از نمایندگان مجلس در دفتر کانون بسته هستند
نظر شما در مورد اين پست چيست ؟
 
آبان ۱۴۰۴
ش ی د س چ پ ج
« مهر    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930